Låt mig styla ditt skyltfönster!

Du har väl hört talas om att en webbplats är lika med företagets  skyltfönster ut mot världen? Då kan du tänka dig hur pass viktig en hemsida faktiskt är för att få och behålla sina besökare.

Men varför ta hjälp av mig?

Jag vet att det finns roligare saker att lägga tid och pengar på än en hemsida. Kanske har du t.o.m. en tajt budget eller för lite kunskap för att fixa något själv. Men då kan du vara lugn – jag blir mer än gärna din räddare i nöden!  Anlitar du mig får du en färdig hemsida på väldigt kort tid i världens mest populära content management system; WordPress. En av orsakerna till varför WordPress är så flitigt använt är för att det är oerhört lätt att hantera och mobilvänligt. Då fler och fler människor surfar på internet genom sina mobila skärmar så är det av STOR vikt att ha en webbplats som är mobilanpassad idag.

Teamwork när det är som bäst

Under hela arbetets gång kommer jag ha nära kontakt med dig för att kunna jobba fram det bästa resultatet. Du kommer därmed ha stor inblick i din egna webbplats redan från start och kunna förmedla det du anser vara mest lämpat för ditt innehåll. Du får bestämma över färger, typsnitt, bilder och allt annat innehåll. Allt för att du ska känna dig mer än nöjd vid färdigt resultat! När hemsidan är färdigställd kommer jag dessutom ge dig en genomgång på hur du sköter om din egna hemsida så du slipper onödiga framtida kostnader. Jag är Din personliga webbyrå! 

Teamwork
växande pengar

Kostnadseffektivt

Då detta är en hobby för mig så är jag oerhört kostnadseffektiv. Jag ser varje hemsida som att jag blir en erfarenhet rikare och som dessutom ger mig en tjockare portfolio – så snacka om en win-win deal för oss båda. Jag ger dig en kostnadsfri offert på arbetet utan någon som helst bindning. Då får du svart på vitt exakt antal kronor och blir garanterad fri från dolda avgifter.

Fakturering

Först när hemsidan är helt färdig och båda parter känner sig tillfreds, då sker fakturering. Jag använder mig av Frilans Finans och du har betalningsvillkor på 30 dagar.

Prisexempel

En helt ny hemsida; köp av domän och webbhotell till en helt färdig webbplats med bilder, text och genomgång för egen skötsel från 6 000 kr.

Har du redan en hemsida som är i behov av ett ansiktslyft?
Då hjälper jag dig från 3 000 kr.

Endast intresserad av bättre sökresultat på Google?
Jag sökordsoptimerar din hemsida från 2 500 kr.

Överskrider din budget? Du kan vara lugn, hör av dig så lovar jag att vi löser det! 

Jag hjälper även till med bildredigering samt grafiska arbeten så som logotyper, visitkort och broschyrer. Kontakta mig per telefon eller fyll i formuläret så återkommer jag.

MINA FOKUSOMRÅDEN

Bilder – säger allt om hemsidan
Text – kill your darlings. Ingen vill läsa meterlånga texter
Mobilvänlig – anpassad efter besökarens skärm
Färg & Form – tillgänglig för alla! (synskadade / färgblinda)
SEO – sökordsoptimering för bästa resultat