Låt oss styla ditt skyltfönster

Vi hjälper dig hela vägen

Domän

För att komma igång med en ny hemsida så krävs det att man införskaffar en domän. En domän är url:en, alltså ditt namn på hemsidan, exempelvis finarewebb.se som i vårt fall. På domanregister.se kan du se om ditt potentiella domännamn finns tillgängligt eller vem som ockuperar det. Tänk på att du alltid kan välja på olika slutelser så som .se / .com / .nu / .org / et.c.

Står du och velar mellan toppdomänerna .se och .com så kan det vara bra att tänka på vilken publik du vänder dig åt. Om du vill ha din webbplats på svenska och som enbart är riktad till svenska besökare så är .se det bästa alternativet och det som ser mest seriöst ut i besökarens ögon. Vill du däremot ha en internationell webbplats så är .com att föredra då hela världens datoranvändare känner till den toppdomänen.
Priset för ett domännamn ligger mellan 70-150kr per år beroende på vart du väljer att köpa din domän.

Webbhotell

I steg 2 så behövs ett utrymme för hemsidan som finns att hyra hos webbhotell som då står för databas och server. Hotellen erbjuder olika paket beroende på hur liten eller omfattande din hemsida ska vara. Denna kostnad kan exempelvis ligga på från 9 kr i månaden upp till 100 kr i månaden. Det viktigaste är att köpa utrymme efter storleken, de flesta erbjuder minst 25 GB utrymme i sina basic-paket vilket räcker gott och väl om du bara vill ha en hemsida med bilder och information.

Har du planer på att lägga upp en stor portfolio med bilder eller bedriva en e-handel så kan det vara bättre att skaffa ett större utrymme. Hotellen skiljer sig även åt på webben likt som i verkliga livet – vissa har bra service och vissa sämre! Ett bra webbhotell ska även på låga prispaket erbjuda back-ups, rejäl kontrollpanel, snabb hastighet för hemsidan och SSL-certifikat. Detta är inget du ska behöva betala extra för om du frågar oss!

Vi hjälper dig med att välja det bästa alternativet för just dig och din webbplats.

Du har väl hört talas om att en webbplats är lika med företagets skyltfönster ut mot världen? Då kan du tänka dig hur pass viktig en hemsida faktiskt är för att få och behålla sina besökare.

Mobilanpassad hemsida

En hemsida idag måste vara responsiv och därmed anpassad för många olika enheter - allt från äldre smartphones till stora kontorsskärmar. Vi bygger alltid responsiva hemsidor som håller i längden.

Personlig kodning

Givetvis sätter vi en personlig prägling på er hemsida och kodar därefter. Här käkar vi kod till frukost!

Grafisk design

Vi gör allt för att du ska känna dig mer än nöjd med din nya hemsida. Därför sätter vi ofta designen tillsammans med dig som kund och du har alltid sista ordet när det kommer till färg & typsnitt.

Copywriting

Tycker du att det är svårt att beskriva ditt företag och vill få ett större avtryck hos besökaren? Vi hjälper dig med att ta fram texten som bäst speglar er verksamhet.

Bildbehandling

Att ha shyssta bilder på sin hemsida är a och o. Det kommer avgöra om dina besökare stannar eller inte. Men lugn, vi tar hand om bilderna så du kan tänka på annat.

Vektorisering och tryckprodukter

Vi utför vektorgrafik som lämpar sig väldigt bra vid skapelse av bland annat logotyper. Vi hjälper dig även med övriga tryckprodukter så som visitkort eller broschyrer för din verksamhet.

Referenser

Ord från våra kunder

"Mycket proffsigt företag. Byggde upp våran hemsida och är mer än nöjd, samt väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas starkt."
Mattias Liljefjäll
"Så otroligt nöjd hur min hemsida blev och den snabba servicen. Christine förstod direkt vad det var jag sökte för att få den hemsida som passar mig och mitt företag. Rekommenderas!"
Emelie Persson

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert inom 1 arbetsdag, helt utan bindning.  Allt du behöver göra är att höra av dig!